Weer energiek, geïnspireerd en opgeladen als mens en als professional!

Dentist Experience MasterCourse 2025

Start: Vrijdag 24 januari 2025

De tandheelkundige wereld verandert steeds sneller. Er komt veel op ons af. Dat vraagt om voortdurend vernieuwen. Door afstand te nemen kun je weer overzien wat voor jou waardevol is.

Daarom organiseert Dentist Experience een 6-daagse MasterCourse. In een periode van 9 maanden met daarin 6 modules -op vrijdagen van 14:00-20:30 uur- begin je als tandarts aan een avontuurlijke reis met een uitkomst die precies bij jouw past!  >>>Save the date en reserveer nu je plek!

Wat krijg ik?

  • Interactie én persoonlijke reflectie
  • Een eigen Insight Discovery persoonlijkheidsprofiel
  • Tools en werkboek voor meer balans, inspiratie en blijvende verandering
  • Coaching & Counseling
  • Unieke en beproefde multi-sensorische werkvormen
  • Sprankelende inspiratie van mensen die ook willen groeien en ontwikkelen

Ben jij de tandarts die weet dat het juist nu de tijd is om de stap te zetten naar vernieuwd en verfrist perspectief?  Meld je dan direct aan.

'With you every step of the journey'

Om de regie te kunnen houden over je leven, als professional én als mens, is het belangrijk hier actief mee aan de slag te gaan. En zelf de eerste stap te zetten. Na de MasterCourse trek jij als een magneet het werk en de mensen aan, die jou de meest positieve energie opleveren. Je maakt je eigen roadmap, die er voor zorgt dat jij in de juiste richting gaat, die past bij jou. Met impact en plezier! We verheugen ons erop jullie te ontmoeten in de volgende 6 modules van de MasterCourse:

01

Connect

Ontmoet de tandartsen en Dentist Counselors van de MasterCourse. Definieer jouw uitdaging en beleef de kick-start. >>> Visual-assignment | Wheel of Life | Six Dental Senses.

02

Explore

Exploreer je diepste drijfveren en thema's. Vertaal deze naar jouw eigen wensen, unieke behoeften en verlangens. En kijk uit naar jouw toekomst. >>> Hotseats | Dive Deeper | Visualization.

03

Identify

Identificeer je unieke waarden, persoonlijk en to-the-point. Een heldere identiteit is een kompas voor al je beslissingen. >>> Sense Storm® | Ikigai | Talent en Bevlogenheid-score card.

04

Discover

Ontdek jouw persoonlijke stijl qua gedrag en communicatie. Zowel als individu en als teamplayer. Zowel op een goede als op een slechte dag! >>> Insights Discovery® profiel | G-Wave®

05

Visualize

Visualiseer je persoonlijke Roadmap naar vernieuwd & verfrist perspectief. Jouw concrete stappenplan voor de komende 3-5 jaar.>>> Experience Atlas, Atomic Habits.

06

Refresh

Re-connect met je nieuwe Dental Friends. Deel wat is gelukt en spar over de roadblocks. Inspiratie, hernieuwde energie en verfrist perspectief. >>> Sneak preview about your theme of choice.

FAQ. veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Heb je meer info nodig, neem dan even contact met ons op.

Is de MasterCourse van Dentist Experience alleen voor tandartsen?

Daar kunnen we kort over zijn: ja de Dentist Experience is alleen voor tandartsen – ‘Dentists Only’.

Kan ik er KRT punten voor ontvangen?

De KRT punten zijn in aanvraag. 

Tot wanneer kan ik me opgeven?

Aanmelden voor de MasterCourse kan uiterlijk tot en met donderdag 23 januari 2025. Let op, het aantal plaatsen is beperkt.

Waarom vinden de 6 modules altijd plaats op een vrijdag van 14:00-20:30 uur?

Dit is voor de meeste tandartsen het meest ideale moment met de minste impact op de praktijkvoering en prive. Kortom, je gaat verfrist en met nieuw perspectief het weekend in.

Wanneer vindt de MasterCourse plaats?

Start: vrijdagmiddag 24 januari 2025 om 14:00 uur.

De overige 5 modules worden gepland in een periode van 9 maanden. 

Waarom zou ik de MasterCourse gaan doen?

Je wil verandering en nieuw perspectief maar weet niet hoe…
Ook weet je van binnen dat er iets moet gebeuren, maar je weet niet goed wat. 

De  MasterCourse geeft je een verruimde blik, hernieuwde energie, plezier en focus.
Je doet weer wat écht wat bij je past en je weet wat je wil. En het biedt een nieuw netwerk met gelijkgestemde, inspirerende collega’s. Die net als jij een growth mindset hebben.

Wij faciliteren je met een unieke multisensorische en goed onderbouwde aanpak. Met nieuw elan ga je de toekomst weer tegemoet.

Wat kost het?

De totale investering voor 6 modules in een periode van 9 maanden bedraagt in totaal €6495,-.

Dit is inclusief alles. Food & drinks, materialen, verzorgd werkboek met o.a. Insights Discovery profiel, Roadmap en veel meer.

Early birds, die inschrijven voor 1 november 2024 ontvangen €545 korting en betalen €5950,-. 

Betaling kan in 9 termijnen van €661 p/maand bij Early Birds registratie of €721,- p/maand bij regulier.

Waar vindt de MasterCourse plaats?

De Dentist Discovery Course vindt centraal in het land plaats, in Hilversum. Zowel goed bereikbaar per auto als trein. Op 2 minuten lopen vanaf Intercity station Hilversum CS. 

Er hebben zich tandartsen uit het hele land ingeschreven.

Er is toch al genoeg qua scholing en training voor tandartsen?

Er is veel scholing en training op het inhoudelijke vak van tandarts zijn. Qua persoonlijke ‘reset’ voor tandartsen is er niets uitdagends, ruimtescheppends, reflecterends en ook nog eens sprankelends waar je met andere tandartsen aan kan deelnemen. Kortom ‘Serious Fun’.

Moet je er echt half burn-out voor zijn of is het ook geschikt om mijn APK qua persoonlijke ontwikkeling mee op te pakken?

Bij een ‘burn-out’ of ‘bore-out’ waarbij je de grip op de situatie volledig kwijt bent- mentaal en fysiek- is het (nog) niet verstandig aan deze MasterCourse deel te nemen. 

Deze  MasterCourse is bedoeld voor tandartsen die juist het gevoel hebben hard bezig te zijn, maar dat het allemaal geen energie meer oplevert.

En voor ondernemende tandartsen die verlangen naar verandering en nieuw perspectief. Zowel in hun leven als tandarts en als mens. Dit is het moment waar je op gewacht hebt en waarvan je weet dat het nu de tijd is.